Onze triatlon

Het is tijd om te sporten

 

Schiptrekkers Triatlon Denderleeuw 26 juli 2020

Een organisatie van de gemeente Denderleeuw in samenwerking met DDTT-NRGYsolutions

 

De kogel is door de kerk, op 26/07/2020 organiseert DDTT-NRGYsolutions voor het eerst zijn eigen triatlon! Dit is daarmee ook de eerste triatlon ooit die wordt georganiseerd in Denderleeuw. Wil jij hierop aanwezig zijn?

Dan kan dat als wedstrijdatleet in de 1/4 triatlon (1/40/10) of als recreatieveling in de ‘Just for Fun triatlon’(250m/8km/2,5km). Hou je meer van het groepsgevoel schrijf je dan samen met je vrienden in als team.

Zwemmen in de Dender, een leuk parcours, veel passages langs de supporters en vooral veel ambiance rond het dorpsplein en de wisselzone. Redenen genoeg om er bij te zijn op de allereerste Triatlon in denderleeuw op 26 juli 2020 in Denderleeuw.

Het publiek kan genieten van deze mooie wedstrijd tijdens alle onderdelen. Langs het jaagpad kan er meegestapt worden naast de Dender om zo het zwemonderdeel te volgen. De vele passages door het centrum laten de toeschouwers toe om ronde na ronde, tot 10 x toe, te juichen voor de atleten. Dus zeker de moeite waard om met de volledige familie af te zakken naar Denderleeuw, we maken er samen een topdag van!